Zaton Adventure Golf, Kroatien

Zaton Adventure Golf, Kroatien

18 hål Äventyrsgolf med temat antik hamnHopp över vatten på  Zaton Äventyrsgolf

Stig in i det historiska Zaton – den antika hamnen Nin – och njut av denna unika bana. Sedan invigningen 2015 har den 18 hål långa Äventyrsgolfen blivit ett viktigt tillskott för Zaton Holiday Resort, nära staden Zadar i Kroatien.

 

Hålen är byggda på en yta av 2,000 m2, i olika nivåer och med ett genomgående historiskt tema. Inspirationen kommer ifrån den gamla hamnen Nin som var en viktig stad i området under medeltiden. Här möts du av flera olika byggnader, fontäner, flotte och vattendrag med hamnens kaj och en fullstor båt placerad centralt i området.

 

Gamla bokstäver utgör hinder för äventyrsgolfspelareInvigning av Zaton äventyrsgolf
"Det bästa mer vår bana är att kultur och utbildning möts, i kombination med den vackra utemiljön och glädjen i golfspelet. Vi tycker att Äventyrsgolfen har ökat vår konkurrenskraft och förbättrat imagen för hela resorten", säger Frane Skoblar, chef vid Zaton Holiday Resort.


Banan är byggd för att passa spelare i alla åldrar och är certifierad för tävlingsspel. 2017 stod banan värd för World Adventure Golf Masters.

 

Bro över vattnetGammal hamn på äventyrsgolfen

Kyrkan är både ett hinder och en utsmyckningEtt litet vattenfall och flotteAntik vas med rinnande vatten på Zaton Äventyrsgolf

En modell av en kyrka på äventyrsgolfbananEtt litet vattenfallEn vas med rinnande vatten på  Zaton äventyrsgolf

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara