Jambo Feriepark, Danmark

Jambo Feriepark, Danmark

18 hål Äventyrsgolf med tema Afrika

Besökare spelar äventyrsgolf in i en grotta

"Banan har varit en succé sedan första dagen", säger ägaren Karsten Egelund.

 

Jambo är Swahili och betyder "Hej och välkommen". Det passar alldeles utmärkt atmosfären på Jambo Feriepark i Danmark, där personalen och omgivningen tar emot besökare med öppna armar. City Golf Europe har haft privilegiet att få förgylla deras anläggning med en 18 hål stor Äventyrsgolfbana som går i samma stil.

 

Karsten Egelund säger "Vår golf byggdes under vintern och våren 2008, och öppnade i Maj samma år. Redan från öppning har den varit en stor succé."

 

Hydda på Jambo Äventyrsgolf

 

Ägaren fortsätter "Vår Äventyrsgolf är en fantastisk attraktion som kompletterar de övriga aktiviteterna i vår park. Vad som är så unikt om minigolf jämfört med våra andra aktiviteter är att det kan spelas av alla. Barn leker tillsammans med sina morföräldrar - det här är verkligen en familjeaktivitet.

Vi har också en hel del golfspelare som kommer hit för att träna sin precision. Vi har cirka 35 000 spelare varje säsong och det har givetvis en positiv effekt på våra restauranger, glass och barförsäljning etc. City Golf har varit en positiv, kreativ och professionell partner under årens samarbete - de kan verkligen den här verksamheten Från A till Z."

 

Barn spelar äventyrsgolf bland elefanterInuti grottan på Jambo Äventyrsgolf

Jambo äventyrsgolf  från City Golf EuropeBro med barn över vatten som rinner på äventyrsgolfbanaSkelett på äventyrsgolfbanan

Krokodil framför barn som spelar golfHur spelar man äventyrsgolf?

Elefant fontän på JamboÖverblicksbild från Jambo äventyrsgolfPar som spelar äventyrsgolf

Spara