Golfanlagen Hohenhardter Hof, Tyskland

Golfanlagen Hohenhardter Hof, Tyskland

18 hål Äventyrsgolf i medeltidstema

Glada barn springer över äventyrsgolfen

Äventyrsgolfen på Hohenhardt Golfklubb är byggd upp för en brant backe. Detta har gett den en väldigt unik design där lutningen nyttjas på flera hål som har rejäla höjdskillnader. Som extra bonus får man en fantastisk utsikt över den stora golfbanan när man befinner sig mitt i spelrundan.


Res tillbaka hundra tals år i tiden och du hamnar i medeltiden. Detta tema märks tydligt på Adventure Golf Hohenhardt där riddare samsas med slott, vallgravar och armborst.


Direkt när spelaren kommer in på anläggningen hälsas denne välkommen av en riddare i skinande rustning. Hans svärd sitter dock fast i en sten på första banan.

 

En riddare vakar över äventyrsgolfenSpela äventyrsgolf genom vattenhjulet


Spelet går vidare och vi passerar björnar, armborst, ett stort solur och en stupstock innan vi når smeden. Här ska bollen ta sig förbi städet som står mitt på faiwayen och ett fotograferingsplats där man kan ta bilder som smedens familj. Spelet bär vidare över vatten och broar.


På en ö i vattnet står en modell av ett lokalt slott. För att ta sig över ska bollen spelas över vindbryggan. Allra sist på anläggningen väntar en tron för den i sällskapet som vunnit spelet.

 

Familj spelar äventyrsgolf över landbryggaÖverblick över Hohenhardter Hof Äventyrsgolf

Solur utskuret i konstgräsSvärdet i stenen hinder på äventyrsgolfbana