Südsee Camp, Tyskland

Südsee Camp, Tyskland

18 hål med djungel tema

Vattenfall på Südsee äventyrsgolf

 

En krokodil ligger och lurar i vassen, palmerna vajar i vinden och helt plötsligt upptäcker du en gorilla i en trädkoja som har spanat in dig. Du smyger in i en grotta för att putta bollen ner i koppen och blir med ens uppmärksam på att du inte är ensam. Två stora, tjocka ormar har bosatt sig där. Du springer ut och genast står du öga mot öga med en stor elefant! Det här var alldeles för spännande - bäst att koppla av med en glass i djungelkiosken en stund.

 

Så här kan du uppleva en dag på Djungelgolfbanan på Südsee Camp, Tyskland. Äventyrsgolfbanan som byggdes våren 2010 är en vacker bana i en spännande förpackning. Palmer, vattendrag med fontäner, stenar och gångvägar bildar ett inbjudande landskap. På trä- och stenbroar kan man ta sig mellan banorna och till en bana måste man ta sig med hjälp av en repflotte i trä som flyter på pontoner.

 

Djungelhus på Südsee äventyrsgolfFlotte över vatten på äventyrsgolf

 

Südsee Camp är campingen utöver det vanliga. Här finns massor av aktiviteter och faciliteter. Det är en 5-stjärnig camping med flera restauranger, barer och affärer. Här är det alltid något på gång för alla åldrar.

 

äventyrsgolf från City Golf EuropeOrmar inuti grotta på äventyrsgolfen

Människor på flottar mellan äventyrsgolfhålKrokodil i vattnetBro på äventyrsgolf byggd av City Golf Europe

Spara