Hoebridge Golf Centre, England

Hoebridge Golf Centre, England

18 hål Äventyrsgolf med tema pirat

Överblick av piratgolfen

“Det var en förmån att arbeta med City Golf Europe i detta spännande projekt!” säger manager Mike O’Connell på Hoebridge Golf Centre, vid den officiella öppningscermonin av deras Pirate Island Adventure Golf anläggning.

 

Med sina 18 fantastiska hål mellan vattenströmmar och runt magiska vattenfall inkluderar anläggningen också ett skeppsvrak av ett piratskepp med inomhus black-light-effekt, en stor dödskalle och utmanande pirat-hinder. City Golf Europe byggde anläggningen, inklusive en reception/kiosk, under 12 veckor och managern Mike O'Connell är mycket nöjd med arbetet liksom slutresultatet.

 

Ung pojke har tappat bort sin boll i äventyrsgolf hindret

Redan innan Äventyrsgolfanläggningen byggdes så fanns det på Hoebridge Golf Centre ett förstaklassigt utbud av aktiviteter så som en vacker 18-håls golfbana och en 9-håls korthålsbana. Här finns också en driving range - där besökarna kan få tips från PGA-rankade golfprofs - ett träningsområde för närspel samt en välfylld golfshop med det senaste av golfutrustning och kläder. Besökarna kan också slappna av i cafét och baren eller träna på anläggningens gym.

 

>>Läs mer på www.pirateislandgolf.co.uk/

 

Dödskalle i äventyrsgolf fairwayenKvinna i stuptock på äventyrsgolfStor loop från  City Golf Europe

Pirat på flotteMan och barn spelar äventyrsgolfPiratskepp från City Golf Europe

Äventyrsgolf för Mr. MulligansBarn på flotte

 

Blacklight målningar på insidan av piratskeppet.

Blacklight på insidan av piratskeppet

Spara

Spara

Spara