Ribban Green Golf, Sverige

Ribban Green Golf, Sverige

12 hål Parkgolf

Ribban green äventyrsgolf i Malmö

Ribban Green Golf byggdes våren 2009. Det är en 12-håls äventyrsgolfbana med naturtema och vatten. Anläggningen ligger 50 meter från Zlatan Ibrahimovitz hus i Malmö. Redan första säsongen besökte cirka 10 000 spelare banan. Priset per spel är 60 kronor för vuxna och 40 kronor för barn.

 

"Vi vill erbjuda ett nöje för alla. Vårt mål är att höra våra gäster skratta och ha roligt. Äventyrsgolfbanan är där den stora delen som hjälper oss att uppnå målet. För att höja standarden och för att kunna tillgodose våra kunders behov säljer vi även glass och hamburgare. Kombinationen av golf, glass och mat är väldigt bra på grund av att den ena höjer omsättningen av den andra. Då vi finns på ett naturligt promenadstråk för Malmös befolkning, vilket även är en välbesökt strand, gör att vi har gäster från morgon till sen kväll. Vi är ganska väderoberoende så skiner solen badas det och våra gäster äter glass medan intresset för golf är stort vid mulen väderlek." Det säger Sanna Sjöberg, delägare av Ribban Green Golf i Malmö.

 

Sista hålet är ett ”Lucky Hole” där det går att få fina vinster.

"Jag upplever att det har varit en effekt att ha Lycky Hole. Det som varit trevligt är att den ligger intill luckan så man får en liten snack-stund med kunderna om man vill." Avslutar Sanna Sjöberg med.

 

>> Läs mer om Ribban Green Golf på deras egen hemsida

 

äventyrsgolfhål där bollen ska hoppa över vattnetVattenstenäventyrsgolf från City Golf Europe

Spara

Spara