Skrea Camping, Falkenberg

Skrea Camping, Falkenberg

Äventyrsgolf Kompakt med 12 hål

Äventyrsgolf Kompakt på  Skrea Camping

Skrea Camping i Falkenberg bytte ut sin gamla befintliga minigolfanläggning mot en Äventyrsgolf Kompakt anläggning och blev mycket nöjda. De valde Äventyrsgolf Kompakt istället för att renovera sin existerande, något slitna minigolfbana.

"Vi ville erbjuda våra gäster något nytt och Äventyrsgolf Kompakt var den perfekta lösningen. En prisvärd bana på en liten yta som snabbt bidrog till högre lönsamhet."
Det säger Roger Wiklund, VD för Skrea Camping.

 

Skrea Camping ligger 200 meter från havet och 2 kilometer från Falkenbergs centrum. Anläggningen med 350 bäddar och 520 campingplatser är en av landets populäraste campingplatser. Förra säsongen registrerades 130 000 gästnätter.

"När vi beslutat oss för att ersätta vår gamla minigolfbana sneglade vi åt någon variant av äventyrsgolf. Vi ville komma ifrån den traditionella minigolfen. Men vår disponibla yta är för liten. Efter att studerat aktörerna på marknaden hittade vi City Golf Europe och produkten Äventyrsgolf Kompakt. En perfekt partner med en perfekt produkt för oss."

 

"Kompakt Golf med 12 hål är en optimal lösning för oss. Det är minigolf med en känsla av äventyrsgolf." säger Roger Wiklund. "Våra gäster gillar vår nya bana och vi är också mycket nöjda med antalet spel och lönsamheten under den första säsongen."

 

>> Ladda ner en utskriftsbar referens om Äventyrsgolf Kompakt på Skrea Camping här.

 

Hörnhål på Skrea äventyrsgolfStora stenar runt hålet

Spara

Spara