"Vår nya Äventyrsgolf blev en succé"

"Vår nya Äventyrsgolf blev en succé"

Vår nya Äventyrsgolf blev en succé. Från när och fjärran har spelare, både proffs och amatörer, kommit att för att utmana sig själva och sina medspelare. Flera av våra besökare har efter avslutat spel startat en ny runda - bara för att banan är så spännande och rolig. Det ser vi som ett gott betyg. Det säger Kamilla Borgström Lööv som är tillförordnad platschef på Sunne Turism AB.

På Sunne Swecamp Kolsnäs byggdes hösten 2009 en Äventyrsgolfbana. Den nya banan byggdes av Scandinavian Minigolf AB och ligger intill Fryken i Kolsnäsparken, en underbart vacker plats. Äventyrsgolfbanan, som har ett vattentema, har 12 olika hål. Spänning, vattenhinder, tunnlar, sandbunkrar, tjockare gräs och nivåskillnader symboliserar också banorna. Banorna har det mesta för att göra spelet så spännande som möjligt. Som vanligt när Scandinavian Minigolf bygger Äventyrsgolfbanor görs för variationens skull varje bana med två spelvägar. Redan första sommaren, år 2010, spelade 7500 golfare på banan.

 

Campingen har förutom Äventyrsgolf även ett härligt äventysbad (Sunne Vattenland), en barnvänlig strand, restaurang, elbilar, tennis och många fler aktiviteter för stora och små.

>> Läs mer om Sunne SweCamp Kolnäs här på deras egen hemsida.

>> Se film från Sunne SweCamps Äventyrsgolf bana på YouTube (Sunne Turisms egen film)