Erkännande för bästa export

Erkännande för bästa export

City Golf Europe har nominerats i Örnsköldsvik för bästa export under 2023, och uppmärksammar till exempel vår prestation att nå milstolpen 400 designade och producerade Äventyrsgolfbanor.

27 februari, 2024

 

Idag har vi fått en trevligt erkännande på vårt huvudkontor i Örnsköldsvik, Sverige. Vi fick då ett överraskande besök av Örnsköldsviks Industrigrupp och Handelskammaren Mittsverige.

 

 

 

City Golf Europe är ett av tre nominerade företag i Örnsköldsvik för bästa export under 2023, och det uppmärksammar bland annat vår prestation att nå milstolpen 400 designade och producerade Äventyrsgolfbanor.

 


Örnsköldsvik som stad är välkänd för en imponerande exportverksamhet och med det är det en mycket stolt nominering att få.

 

Nomineringen lyder

City Golf Europe är en av Europas ledande tillverkare av äventyrs- och minigolfbanor. Företaget har funnits sedan 1930-talet och är en självklar inom bangolf. Genom ett framgångsrikt koncept med lokal konstruktion och global produktion har deras populära design nått milstolpen 400 designade och producerade äventyrsgolfbanor.

 

 

 

 

Förhoppningsvis kan City Golf Europe få den första platsen som kommer att tillkännages vid en stor festgala bland stadens företag i Hägglunds Arena den 26 april.