Vi önskar dig ett fantastiskt 2024 och ett lyckosamt puttande

Vi önskar dig ett fantastiskt 2024 och ett lyckosamt puttande

Det nuvarande året har varit väldigt roligt på många sätt. Låt oss nu tillsammans omfamna 2024 för ännu mer skoj!

31 december, 2023

 

Vi på City Golf Europe ser fram emot ett nytt år och är också tacksamma för alla våra kunder som har gett oss förtroendet och möjligheten att under 2023 leverera produkter som vi är stolta och trygga över att kunna erbjuda.

 

Vi har under det gångna året fortsatt leverera Äventyrsgolf till världen, och även då uppnått milstolpen på 400 designade och producerade banor. Vi kallar dem stolt för City Golf-banor.

 

Men en milstolpe som denna hade inte varit möjlig utan allt intresse för våra Äventyrsgolf-produkter och för allt förtroende som våra kunder har gett oss genom åren, så att vi har kunnat bidra till att förverkliga deras specifika projekt och drömmar.

 

City Golf Europe är också Europas ledande designer och producent av traditionella minigolfbanor. Vi har byggt flera tusen av dessa banor under de senaste 85 åren, som idag uppskattas av människor över hela världen. Men under 2023 har vi också tillåtit oss att bli lite galnare. Vi introducerade då en ännu galnare minigolfprodukt, Crazee Golf. Interaktivt och roligt för alla!

 

Och sist men inte minst. Vi fortsatte att marknadsföra vår fartfyllda, roligas och lättanvända produkt Quest Mission Rooms!

 

Mycket roligt har hänt under 2023. Vad kommer 2024 att föra med sig?

Kolla in vår nyårsvideo nedan, för en tillbakablick på 2023!