Våra vänner på Golfbaren firar 10 år!

Våra vänner på Golfbaren firar 10 år!

Sedan Golfbarens första anläggning 2013 i Kristineberg har de nu 5 anläggningar som erbjuder ett succékoncept i Sveriges huvudstad.

15 juni, 2023

 

Golfbaren har sedan 2013 varit ledande aktör i Sverige när det gäller att paketera den underhållande sporten minigolf med mat och dryck av högsta kvalitet. Skapandet av mötesplatser där skratt, gemenskap och puttande har varit deras ledord.

 

 

 

Sedan starten har vi på City Golf Europe haft förmånen att få jobba med Golfbaren och vara involverade i produktionen av deras anläggningar. Sedan 2013 har detta inneburit 3 utomhusanläggningar och 2 inomhus. Vi tackar för detta och att få vara med i produktioner där designen och idén har lagts av Golfbarens grundare och den forne världsmästaren i minigolf Hans Olofsson.

 

 

 

Där deras flaggskepp Swing på Vasastan i Stockholm är en av de ledande i Sverige med deras koncept. Känslan man möter när man kliver in i lokalen på Surbrunnsgatan 53 är är förbudstiden i USA i början på 1900-talet, Art Deco, hyllningar till Mary Pickford och en massa rolig Minigolf, god mat och dryck.

 

 

 

Golfbaren har inte bara byggt ett koncept som erbjuder flera målgrupper en rolig kväll ute, utan även en möjlighet att fascineras av det roliga i minigolf och att lägga den där perfekta putten rakt ner i hålet.

 

Besök gärna deras olika golfbarer runtom i Stockholm och läs mer om deras succékoncept här.