Unik äventyrsgolf på Union Lido Resort

Unik äventyrsgolf på Union Lido Resort

"Vi har haft ett mycket gott samarbete med City Golf och resultatet blev utmärkt". Det säger ägaren av Union Lido, dr. Alessandro Sgaravatti och fortsätter: Layouten med olika överraskningar längs hålen, både naturalistiska och vattenfunktioner, kommer säkert att uppskattas av gästerna. Integration med attraktionerna i floden Ride och GoldMine gör den unik. Jag är säker på att banan kommer att lyfta hela campingen.

Av City Golf Europes tema "Jungle Golf" är Union Lido nog den mest innovativa bland våra äventyrgolfbanor. Sedan 21 April, 2012 kl Union Lido Resort i Cavallino, nära Venedig, finns nu en 18-hålsbana full av nyheter, innesluten i en riktig nöjespark.

Banan går runt en stor sjö med fontäner, vattenfall och stora sanddyner likt Medelhavets vegetation. Äventyrsgolf på Union Lido Resort ligger i en grönskande Medelhavet trädgård som ibland förvandlas till en riktig djungel med omväxlande våta och torra vägar och andra fallgropar, såsom resterna av den gamla bron över floden, vilket gör spelet mer spännande.


På ett hål finns repfärjor som tillåter spelare att landa på en ö.
Och äventyret fortsätter, korsar givetvis en spektakulär ränna rida, äventyret golf och rännan passerar parallellt genom dynerna. En unik upplevelse med fantastisk utsikt, synliga genom öppna fönster under fallen.

>> Läs mer om Union Lido på deras egen hemsida.