Källa: Kronen Zeitung / Bild: Christian Forcher

“Treasures of the Zillertal” Äventyrsgolf öppnar i Zell am Ziller

“Treasures of the Zillertal” Äventyrsgolf öppnar i Zell am Ziller

Äventyrsgolfbanan med det spännande temat "Treasures of the Zillertal" öppnade nyligen på Zell Leisure Park i Österrike.

Tidigare i sommras togs den tidigare minigolfbanan i parken bort och ersattes av en modernare Äventyrsgolf - planerad, konstruerad och byggd av City Golf Europe.

 

Den nya 18-håls äventyrsgolfbanan, omgiven av berg, är fylld med landmärken och roliga element från Zillertal-dalen, som garanterat underhåller både unga och gamla. Bland höjdpunkterna återfinns bland annat en modell av av pilgrimsfärdskyrkan Maria Rast, ett enormt osthinder, en överdimensionerad tyrolsk hatt och bälte, en miniatyrbil, en bondgård och ett vattenhopp. Ett antal träsniderier av en lokal konstnär har fördelats runt runt anläggningen och förgyller miljön. Ett litet vattendrag slingrar sig genom anläggningen och förbinder ett vattenfall i ena änden med en fontän i mitten.

 

Banorna är byggda av syntetiskt gräs av högsta kvalitet som kräver ytterst lite underhåll. Hålen är individuellt formade med olika längder, som liknar en miniatyriserad version av en riktig golfbana med konturerade och böljande spelytor. Varje hål har en unik utmaning, med två eller flera sätt att nå flaggan. Detta ger maximal njutning för alla - från absoluta nybörjare till erfarna spelare.

 

Äventyrsgolfen är en del avett stort renoveringsprojekt av sport- och spelområdena i parken, som beställdes av Zell am Ziller kommun i samarbete med den lokala turistorganisationen. City Golf Europe arbetade tillsammans på projektet med huvudentreprenören, ett österrikiskt företag, pronatour GmbH.

 

Source: Kronen Zeitung / Image: Christian Forcher

Källa: Kronen Zeitung / Bild: Christian Forcher