Ströbl GmbH - ny samarbetspartner i södra Tyskland och Österrike.

Ströbl GmbH - ny samarbetspartner i södra Tyskland och Österrike.

City Golf Europe har signerat ett samarbetsavtal med Ströbl GmbH i München, södra Tyskland. Ströble kommer att marknadsföra och sälja City Golf Europes produkter i södra delarna av Bayern och Baden-Württemberg samt i Österrike. "Det känns väldigt inspirerande att få representera City Golf Europe", säger Marknadschefen Martina Wienl.

Ströbl GmbH är ett familjeföretag som startade för 45 år sedan. Nu, i sin andra generation, leds företaget av VD Firtz Ströbl. Företagets huvudaktiviteter är marknadsföring, försäljning, distribution och byggnation av utrustning för vattenparker, lekparker, skolor och förskolor - ett område där företaget har gedigen kompetens och erfarenhet. Ströbl har också samarbetat mycket med landskapsarkitekter.

 

Stor potential
"Vi är övertygade om att City Golf Europes produkter har stor potential inom vår sektor", säger Martina. "Nu kan vi erbjuda ett komplett sortiment av produkter, från små minigolfbanor till exklusiva Äventyrsgolf installationer."

"City Golf Europes produkter är mycket förenliga med vår produktportfölj", tillägger hon. "Företaget är innovativt och levererar kvalitetsprodukter."

"Även om det finns vissa synergier mellan våra målgrupper, så är de flesta av City Golf Europes målgrupper är nya för oss. Men vi är flexibla och öppna för nya möjligheter."

"Jag är en känslomässig marknadsförare och bara sälja produkter jag gillar. Under åren har vi avböjt många erbjudanden att representera företag som tillverkar minigolfbanor. City Golf Europas produkter är de första som har känts helt rätt. "

City Smart Golf
Bayern är Tysklands största delstat (12,5 miljoner invånare), Baden-Württemberg är den tredje största (10,7 miljoner) och Österrike har en befolkning på cirka 8 miljoner.


"Äventyrsgolfbanorna kommer att öppna dörren för oss. Det finns redan många äventyrsgolfanläggningar med nöjda ägare som rekommenderar dem. Men jag tror att den nya City Smart Golf-lösning har störst potential. City Smart Golf tar minigolf till en högre nivå. Målgrupperna är främst hotell och campingplatser."

City Golf Europes VD Peter Hoffman ser fram emot att arbeta med Ströbl GmbH.
"Vi är mycket nöjda med det kommande samarbetet. Ströbl har imponerat på oss med sin dynamik och professionalism. Jag är övertygad om att det kommer att bli mycket framgångsrikt", säger han.


Ta reda på mer om Ströbls utbud av minigolf produkter på:
Äventyrsgolf: www.stroebl.com/html/adventure_golf.html
City Smart Golf: www.stroebl.com/html/smart_golf.html
Minigolf: www.stroebl.com/html/minigolf.html