Stor succé på IAAPA Expo i Wien

Stor succé på IAAPA Expo i Wien

Deltagandet på IAAPA Expo 2023 i Wien gav City Golf Europe möjligheten att knyta värdefulla kontakter, samarbeten och ett skyltfönster för vår produktportfölj.

2 oktober, 2023

 

IAAPA Expo Europe 2023 i Wien var inget annat än spektakulär. Årets mässa hade en rekordstort mässgolv för denna mässa i Europa. Detta kombinerades med Wiens rika kulturarv och livliga atmosfär som bakgrund när nöjes och attraktions-industrin samlades för att hylla vår branschens innovation och entreprenörskap.

 

Denna rejäla plattform gav City Golf Europe möjligheten att knyta värdefulla kontakter, samarbeten och ett skyltfönster för vår produktportfölj. Förutom vår välpackade produktbroschyr så hade vi två montrar som visade på våra största produkter just nu, Äventyrsgolf och Quest Mission Rooms!

 

I montern för äventyrsgolf berättade vi om vår historia och rötter som sträcker sig snart 85 år, att vi uppnått 400 producerade äventyrsgolfanläggningar under 2023 och vi pratade även lite framtid i och med vår nya design som heter Next Gen Minigolf. 

 

 

 

I vår andra mässmonter presenterades vår nygamla produkt, Quest Mission Rooms! Den helautomatiserade produkten har tagit en bra plats på marknaden sedan första producerade anläggningen 2022 i Tyskland och den Quest Mission Rooms mottag en stor uppmärksamhet bland besökarna i Wien.

 

 

 

För att få veta mer om det vi presenterade under mässan kontakta oss gärna här för mer information och priser. Nedan vårt kan man se vårt team från mässan i Wien!