Spela Äventyrsgolf på anrika Celtic Manor

Spela Äventyrsgolf på anrika Celtic Manor

Att spela äventyrsgolf på Celtic Manor är en rolig puttupplevelse för hela familjen! Nio av de totalt arton hålen är byggda med ett passande keltiskt tema. Alla de högkvalitativa allvädersbanorna ramas in av porlande vattendrag, broar och välgjorda flottar.

Celtic Manor som ligger i South Wales, England, är en anläggning som har allt man kan tänkas vilja göra – spela långgolf på deras anrika tävlingsbana, slappna av på en av deras spaanläggningar, släppa iväg barnen på en av alla aktiviteter som finns, hyra konferenslokaler eller bara äta en bit god mat på en av deras restauranger. Många celebriteter har satt sina fötter på denna plats, bland annat under golftävlingen Ryder Cup som arrangerades här 2010.

Celtic Manor valde att kontakta oss på City Golf Europe för att fullborda deras aktivitetsutbud med en fullskalig äventyrsgolfbana, och vi tog oss an uppgiften med hull och hår. Sedan banan öppnades sommaren 2011 har det spelats hela 27 358 niohålsrundor, så resultatet kan inte ses som något annat än en kassasuccé. Har ni vägarna förbi South Wales i England - tveka inte att titta in på en runda keltisk äventyrsgolf!

>> Läs mer på Celtic Manors egen hemsida.