Skrea Camping ersatte minigolf med Äventyrsgolf Kompakt

Skrea Camping ersatte minigolf med Äventyrsgolf Kompakt

Skrea Camping i Falkenberg valde Äventyrsgolf Kompakt istället för att renovera sin existerande, något slitna minigolfbana. – Vi ville erbjuda våra gäster något nytt och Äventyrsgolf Kompakt var den perfekta lösningen. En prisvärd bana på en liten yta som snabbt bidrog till högre lönsamhet. Det säger Roger Wiklund, VD för Skrea Camping.

Skrea Camping ligger 200 meter från havet och 2 kilometer från Falkenbergs centrum. Anläggningen med 350 bäddar och 520 campingplatser är en av landets populäraste campingplatser. Förra säsongen registrerades 130 000 gästnätter.

– När vi beslutat oss för att ersätta vår gamla minigolfbana sneglade vi åt någon variant av äventyrsgolf. Vi ville komma ifrån den traditionella minigolfen. Men vår disponibla yta är för liten. Efter att studerat aktörerna på marknaden hittade vi City Golf Europe och produkten  Äventyrsgolf Kompakt. En perfekt partner med en perfekt produkt för oss.

–  Äventyrsgolf Kompakt med 12 hål är en optimal lösning för oss. Det är minigolf med en känsla av äventyrsgolf, säger Roger Wiklund. Våra gäster gillar vår nya bana och vi är också mycket nöjda med antalet spel och lönsamheten under den första säsongen.