Sjätte upplagan av World Adventure Golf Masters kommer spelas på en MOS-bana byggd av City Golf Europe

Sjätte upplagan av World Adventure Golf Masters kommer spelas på en MOS-bana byggd av City Golf Europe

Den sjätte upplagan av World Adventure Golf Masters (WAGM) ska hållas I Prishtina, Kosovo, den 25:e och 26:e Juni 2016. Det kommer vara den första stora internationella minigolfturneringen som äger rum I landet.

Minigolfbanan I Prishtina är en MOS-bana (Minigolf Open Standard) som är godkänd för tävlingsspel av World Minigolf Sport Federation. Det är den första och enda professionella minigolfbanan i Kosovo. Banan designades och byggdes för att hålla MOS-standard av City Golf Europe och öppnades sommaren 2010.

Som en riktig utmaning för golfarens puttingskicklighet, är de långa och kantlösa banorna omgiven av vackra trädgårds- och vattenelement i det profilerade landskapet. Även om det är utmanande på tävlingsnivå, är banan också perfekt för mindre vana spelare i alla åldrar, och den är även fullt handikappanpassad.

City Golf Europe designade och byggde även banan som var värd för den fjärde upplagan av WAGM i Gullbergsbro, Göteborg, som hölls i Maj 2014. Faktum är att vi just nu är det enda företaget som har byggd MOS-banor som använts för WAGM utanför Storbritannien. Detta stärker ytterligare City Golf Europes rykte som designer och byggare av tävlingskvalitativa MOS-banor.