Service varje år - en självklarhet för Dragsö minigolf

Service varje år - en självklarhet för Dragsö minigolf

Dragsö Bad & Campings minigolfbana är navet i Karlskronas upplevelsevärld. För turister, men även för företagare i kommunen. – Vår minigolfbana med Karlskronas viktigaste byggnader ska alltid vara i toppskick, säger Thomas Berg, ägare av Dragsö Bad & Camping. Därför är servicegenomgången på våren oerhört viktig.

Dragsö Bad & Camping ligger centralt, bara 2 kilometer från Karlskronas centrum. Anläggningen med golfbana och en attraktiv restaurang ligger på samma ö som Karlskrona centrum. I Karlskornas arkipelag finns 1 100 öar. Karlskrona kommun har cirka 60 000 innevånare.

40 000 besökare
35 - 40 000 campare besöker varje säsong anläggningen och antalet gästnätter uppgår till 100 000.

Minigolfbanan genererar varje år inkomster på för 700 000-800 000 kronor.

Fräscha banor
– Banorna ska vara hela, rena och snygga. Det är A och O för att locka folk till vår anläggning och få dem att komma tillbaka.

– Vi ser till att spelunderlaget är fräscht och alla byggnader får också en årlig översyn, säger Thomas Berg. De måste vara fina. Även vi vårdar Karlskronas epitet som världsarv på vårt sätt.

Servicen utförs av City Golf Europe´s personal under 2 intensiva vårveckor.

Målgrupper
Dragsö arbetar intensivt med att marknadsföra sin anläggning lokalt gentemot hotell och företag som kan genomföra roliga tävlingar för kunder och anställda. Konceptet med en spännande golfrond kombinerat med ett besök på den vackert belägna restaurangen vid stranden är i hög grad ett erbjudande som uppskattas.