Play Planet - ny agent i Portugal

Play Planet - ny agent i Portugal

- Vi tror att förutsättningarna för att sälja City Golf Europes produkter är mycket goda i Portugal, säger Play Planets VD Milva Maggioni. Play Planet i Lissabon tecknade nyligen ett samarbetsavtal om att bli City Golf Europes distributör i Portugal.

Play Planet bildades i januari 2010 av experter med akademisk utbildning och stor erfarenhet av och kunskap om formgivning, konstruktion och underhåll av ytor för spel och fritidsrekreation.

Expert-team

Play Planets anställda utgör ett team, med experter som behärskar teknikområden från landskapsarkitektur, produktion, grafisk design, agronomi, ergonomi, marknadsföring, projektledning.

Teamet kan även erbjuda kompetens och resurs för byggnationer, installationer och underhåll. På kort tid har de har också etablerat strategiska samarbeten med andra företag inom trädgård, poolkonstruktion och inredningssnickerier och byggnation.

Play Planet är också återförsäljare för andra internationellt kända varumärken i Portugal och portugisisktalande länder.

 

Kundorienterat företag

- Vi är ett kundorienterat företag med gedigen erfarenhet av att samarbeta med krävande kunder, säger Milva Maggioni och fortsätter. Var och en av oss har gedigna kunskaper inom olika kompetensområden, men vi ser oss framförallt som ett team som kan förverkliga – och helst överträffa – våra kunders förväntningar.

Milva Maggioni ser en spännande framtid för City Golf Europes produkter i Portugal.

- Adventure Golf, med olika teman, är definitivt en produkt som kommer att öppna möjligheter för City Golf Europe´s hela produktprogram i Portugal.

- Play Planet är ett mycket ambitiöst och kompetent företag som lyckats bra trots det tuffa ekonomiska klimatet i Portugal. Jag är övertygad om att Play Planet kommer att lyckas bra med försäljningen av våra golfprodukter i Portugal, säger Peter Hoffman, VD för City Golf Europe.