Pirate Island Adventure Golf är invigd!

Pirate Island Adventure Golf är invigd!

Abbey Hill Golf Centre är en del av Burhill Golf and Leisure Ltd, en av Englands största ägare och distributörer av golfbanor i landet. Bolaget driver för närvarande tio fastigheter över hela England, och 2011 tog de steget att utöka sin anläggning i Abbey Hill med en Äventyrsgolfbana med temat Pirat. Resultatet blev över förväntan!

Äventyrsgolfbanan har fått namnet Pirate Island Adventure Golf och det summerar precis allt man får uppleva här. Ett stort skeppsvrak, skattkistor, tunnor, svåra hinder och mycket mer finns till besökarens stora glädje. Man har satsat fullt ut på att erbjuda barnkalas med mat, dryck och en runda på golfbana så det här finns mycket spännande för barnen att upptäcka. Men hit passar det också för kollegerna som tänkt ha en kick-off eller familjen som tänkt anordna släktträff.

Mr Gordon Forster, general manager på Abbey Hill Golf Centre, säger: ”Banan ser så naturlig ut jämfört med många andra mini- eller äventyrsgolfbanor, vilket känns riktigt bra. Banan med träfärjorna och det stora skeppsvraket har skapat fantastiska reaktioner.” Forster fortsätter: ”Så fort solen skiner eller skolan slutar, får vi mycket att göra! Alla som besökt oss har sagt att de vill komma tillbaka, och att detta var något som behövdes i Milton Keynes. Banans kvalitet har också fått god kritik!”

Banan på Abbey Hill har totalt arton hål, fullt utrustad med allt en pirat någonsin kunnat drömma om. Spelarna tas med på ett äventyr och vi kan med säkerhet säga att en runda på Pirate Island Adventure Golf inte liknar något annat man upplevt inom golf förut.

>> Läs mer om Pirate Island Adventure Golf på deras egen hemsida.