Nya banor levererade till Stintino Country Paradise i Italien

Nya banor levererade till Stintino Country Paradise i Italien

Stintino Country Paradise är en av Sardinens mest exklusiva resorts. Nu har City Golf Europe levererat 9 st City Fun Park banor till denna vackra plats. Området solar sig i lummiga trädgårdar och här finns dammar och vackra platser för avkoppling och nöje. Platsen är känd för sin fantastiska arkitektur och ligger i en mycket pittoresk miljö. Här kan man välja att bo i lägenhet eller i högklassiga villor, alla mycket smakfullt inredda.

Panoramautsikten är häpnandsväckande från prommenadvägar och stigar i denna underbara semesterby vid havet på Sardinien. Våra 9 City Fun Park banor installerades på terrassen högt uppe på en klippa med utsikt över Medelhavet. Kvällstid är terrassen mysigt belyst, ett spel av ljus och skuggor ger en romatisk atmosfär vid minigolfbanorna.

 


City Fun Park är vårt mest populära minigolf system som har levererats till hotell, campingplatser och fritidsanläggningar över hela Europa. Vi har satsat extra på designen vilket innebär flera roliga Crazy Hinder som standard. City Fun Park är en perfekt anläggning för familjer och ungdomar. City Fun Park kan även kan installeras inomhus.

 

>> Läs mer om Stintina Country Paradise på deras egen hemsida (italienska)