Ny Black Light Golf i Tyskland

Ny Black Light Golf i Tyskland

Timo Gildemeister investerade 1,3 miljoner euro i utvecklingen av sitt evenemangscenter i Husum, Tyskland. Nya attraktioner omfattar High Climbing (hochbetrieb-husum.de), Laser Tag (lasertag-husum.de) och Blacklight Adventure Golf från City Golf Europe.

På bara 4 månader byggdes ett nytt golv i den befintliga byggnaden och alla attraktioner var klara. Detta är den första 18-håls Blacklight Adventure Golf med realistisk Blacklight-målning i Europa. Konstverket utvecklades och uppnåddes av City Golfs exklusiva konstnär Costwo (Marcel Graf). Anläggningen är utformad för att kunna spelas både Black Light (UV-ljus) och normala ljusförhållanden. Väggmålningarna kan ses utan "störande" 3D-glasögon. Realistiska figurer, växter och målarfärgen ger en tredimensionell känsla till omgivningen.

 

Besökare guidas genom fyra olika världar från den fascinerande isvärlden genom ett undervattenslandskap med en spännande bläckfisk till en förhistorisk värld av dinosaurier och djungelliv med farliga djur och slutligen till brinnande värme i en öken. Ta en resa genom världens klimatzoner i Husum! Vi önskar Timo och hans team stor framgång med denna unika underhållningsanläggning byggd av City Golf Europe.

 

Black Light desert roomDinosaurs at Husum Adventure Golf

T-rex at Husum

Winter black light golf

Black light golf with boat

Under water themed room

3D effect octopusBlack light diver

Spara

Spara