Milstolpe uppnådd i 400 producerade och designade äventyrsgolfbanor

Milstolpe uppnådd i 400 producerade och designade äventyrsgolfbanor

Under denna sommar kan vi stolt meddela att vi nu har slutfört mer än 400 äventyrsgolfbanor som designats och producerats av oss på City Golf Europe.

31 juli, 2023

 

Med våra företagsrötter som sträcker sig 85 år tillbaka, till 1938, har vi alltid letat efter nya sätt att utmana oss själva.

 

 

Efter att ha byggt och utvecklat högkvalitativa träbanor med filtmatta under mer än halva decenniet började vi med ett nytt produktsegment i början av det nya årtusendet, äventyrsgolfbanor. En produkt med större möjligheter för kunderna både när det gäller personlig anpassning och en ännu bättre möjlighet till en snabbare avkastning på investeringen.

 

 

Den första typen av äventyrsgolfbanor som producerades i början användes ofta med tekniken att använda tegelstenar som kanter. Men efter en kort tid utvecklade vi vår design och produktion med mer rena och böljande kanter istället.

 

Det senaste decenniet har resulterat i många fler förbättringar i design och produktion från företaget och under denna sommar kan vi stolt meddela att vi nu har nått mer än 400 äventyrsgolfbanor som designats och producerats av oss på City Golf Europe.

 

Banorna har producerats i alla typer av format och teman. Pirat, dinosaurie, viking, lokal, blacklight och mycket mer. Banor för nöjes- och tävlingsändamål. Banor byggda i Thailand, Australien och över hela Europa.

 

 

Två projekt som följde varandra nära till milstolpen på 400 äventyrsgolfbanor var projektet vid Erlebnisberg Kappe, i Winterberg Tyskland, och ett nytt inomhusprojekt i Danmark, för Lalandia Rødby

 

 

 

 

 

 

 

För att lära dig mer om vår äventyrsgolfprodukt och vad vi kan producera för dig, kolla in vår produktinformation här.