Måla dina minigolfbanor till en Black Light anläggning

Måla dina minigolfbanor till en Black Light anläggning

Laserdome i Göteborg satsade & lyckades Måla banorna & locka fler spelare Snabb återbetalning & hög lönsamhet

Black Light Minigolf i en laserdome-anläggning?
Stefan Strömberg, ägare av Laserdome i Göteborg, vågade satsa – och vann.
- Black Light Minigolf är en stor succé. Vi har fått en fantastisk respons och investeringen i minigolf betalade sig på mindre än ett år.

Stefan Strömberg har drivit Laserdome-anläggningen i Göteborg i 20 år. Laserdome är ett spel där du i mörkret jagar dina medspelare med ett laservapen. Under en inspirationsresa till USA fick han idén att komplettera sin anläggning med en självlysande minigolfbana. Banor där kanter och hål målades med självlysande färg. Bollarna är också självlysande. Black Light Minigolf – alltså minigolf i mörkret där du vägleds av banans kanter och hålets placering – har blivit en stor framgång.
- Jag hade räknat med en återbetalningstid på 3 till 5 år, säger Stefan Strömberg. Att banan nu är betald innan ett år gått är över min förväntan.

Stefan Strömberg investerade i en 9 håls City Fun Park från City Golf Europe. Därefter målade han själv kanter och hål för att få dem självlysande.
- Vi köpte en helt ny minigolfbana. Det innebar att målningen blev relativt enkel, berättar Stefan Strömberg.
- En positiv sidoeffekt är att vi kan erbjuda bangolfare inomhusspel när vi tänder lamporna, slutar en belåten Stefan Strömberg.

Referens: stefan@laserdome.se • www.laserdome.se