Magasinet Todays Golfer: Äventyrsgolfen översteg alla förväntningar

Magasinet Todays Golfer: Äventyrsgolfen översteg alla förväntningar

Från att underprestera till att nomineras till Årets Klubb! Den resan har Abbey Hill i England gjort bland annat tack vara att de beställde Äventyrsgolf från City Golf Europe till sin golfanläggning. Läs artikeln i Today''s Golfer.

Gordon Foster är General Manager vid Abbey Hill sedan 6 år tillbaka. Han säger att klubben gjort en resa som inkluderat förbättrad service och säljprocess och förändrat sätt på vilket deras Golf Pro utför lektioner. Klubben har också förenklat för handikappade att spela golf, gett gratis lektioner till juniorer och mycket mer. Men det finns inget magiskt svar på hur man får en klubb att plötsligt gå från att vara icke lönsamt till att bli lönsam. Gordon Foster säger att det är viktigt att ge besökarna en härlig upplevelse i förhållande till vad det kostar besökaren.

Klubben har kollat på Äventyrsgolf i ett antal år. De kände att golfmarknaden i UK hade stagnerat och för att växa bestämde de sig för att flytta in i en helt ny marknad och Äventyrsgolf passade som handen i handsken. Nu har de märkt att flera av ungdomarna som spelar på Äventyrsgolfen sneglar mot Golf rangen och vill fortsätta även där. Äventyrsgolfen ökar antalet besök, ger inkomster för resten av verksamheten och rörelseresultatet har dubblats för övrig verksamhet de senaste 6 åren.

Läs artikeln i Today''s Golfer här!