Högtryck! - Nu bygger vi för fullt!

Högtryck! - Nu bygger vi för fullt!

Det är glädjande att konstatera att vi just nu bygger Äventyrsgolf och Smart Golf på 7 platser. Dessutom kommer vi att starta ytterligare 7 byggen inom de närmaste veckorna runt om i Europa, och i höst väntar ännu fler! Banorna byggs i varierande teman. Det är alltifrån banor med naturtema till banor med pirat-, djungel-, dinosaurie- och futuristiskt fabrikstema.

Banorna byggs både inomhus och utomhus. I de svenska städerna Norrköping, Trosa och Borås samt i tyska Lechbrouck bygger vi centralt inne i centrum av städerna. Äventyrsgolfanläggningen som vi ska bygga för Kidz About i England blir inomhus på andra våningen i en byggnad. Den får ett futuristiskt fabriks- och graffittitema.

Vårt nylanserade koncept City Smart Golf har mottagits varmt. Vi håller på eller ska just bygga City Smart Golf på 6 olika platser i Sverige (Gålö Camping, Stockens Camping, Kärrdala Camping, Frykens Camping, Bomstabadet samt i Borgholm). City Smart Golf är en standardiserad minigolfanläggning med äventyrsgolfbanekänsla. Man får nyckelfärdiga banor som är enkla att köpa med kort byggtid. De ger god lönsamhet då de lockar många spelare pga. av sin exklusiva spelkänsla.