Äventyrsgolf på Seepark Arrach

Framgångsrikt avslut på byggnation av Äventyrsgolf för Seepark Arrach, Tyskland

Framgångsrikt avslut på byggnation av Äventyrsgolf för Seepark Arrach, Tyskland

Arrach ligger i en pittoresk dal i den bayerska skogen, Tyskland, endast 10 km från den Tjeckiska gränsen. Det lokala rekreationsområdet, känt som "Seepark Arrach", har en sjö för simning och utflykter, en sandstrand, en äventyrslekplats och ett angränsande idrottsområde.

Den lokala entrepenören Diter Rackl, ägaren av d’Hoamat – ett populärt cafe, restaurang och vandrarhem i parken – tog nyligen beslutet att bygga en Äventyrsgolf. Denna är ytterligare en aktivitet för de tusentals besökarna som kommer till regionen varje år.

Den 18 hål stora Äventyrsgolfbanan innehåller flera små modeller av lokala landmärken, så som Rauchröhren sten staplar, Rånar Heigls gömställe och Hoher Bogens övervakningstorn, samt en detaljerad utformad miniatyr av d’Hoamat-byggnaden. Listan kann göras lång med roliga och spännande saker att se för både gamla och unga. Du hittar en gigantisk bikupa och en orm, en häxas stuga, en miniatyrbil som är upphängd i luften mellan två stora stenar och ett hopp över ett vattenfall.

Spela under bikupanEn miniatyr av en hytt från den lokala liften

Anläggningen kommer att heta Erlebnis Minigolf. Den slutfördes i slutet av november 2018 och kommer officiellt att öppnas vårvintern 2019. Dieter Rackl är mycket nöjd med slutresultatet: "Tack så mycket till City Golf Europe för det utmärkta samarbetet. Byggteamet har arbetat mycket skickligt, flitigt och korrekt. Varje hål och de tillhörande dekorationerna är unika."

Modell av lokal byggnad nära Äventyrsgolfen

Han ser fram emot att välkomna besökare, i alla åldrar från 3 till 90 år, till den nya äventyrsgolfen till våren. Spelarna kommer kunna hämta sina klubbor, bollar och protokoll från kiosken, som ser ut över både golfbanan och sjön. Kiosken har också utökats till att omfatta ett stort självbetjäningsområde med takad uteservering.

Vattenelement är populärt på ÄventyrsgolfanläggningarBro över vattnet

Byggnationer pågår