Hästkapplöpning på Äventyrsgolfen "Galloping Mini Golf"

Första Äventyrsgolfen med temat hästkapplöpning

Första Äventyrsgolfen med temat hästkapplöpning

Sandown Park i Esher ligger cirka 30 km sydväst om centrala London. Det är känt som en av Storbritanniens främsta hästkapplöpningsbanor.

I över 50 år har Sandown Park Golf Center försett allmänheten med högkvalitativ golf. Med en driving range, starter, par 3 och 9-håls bana, erbjuder anläggningen också fotgolf och nu ett mycket unikt tematiserad Äventyrsgolf.

 

Designad och byggd av City Golf Europe, är "Galloping Mini Golf" den första Äventyrsgolfbanan i Storbritannien och Europa som går helt i temat hästkapplöpning.

 

Den 12 hål långa banan tar med dig på en resa till hästkapplöpningens värld, från början till slut på ett race. Den innehåller flera spännande genomspelbara hinder, till exempel Start portarna, Hurdle och Steeple Chase Hopp, och slutligen in i Winners’ Enclosure.

 

Ägarna till anläggningen, Nick Jones och Craig Morley, är stolta över det nya tillägget till Sandown Parks utbud. De ser fram emot att välkomna en helt ny typ av kund till deras redan framgångsrika fritidsanläggning.

 

 Kapplöpning till målstrecket vid det elfte äventyrsgolf hålet

Kapplöpning till målstrecket på det 11:e hålet i den sensationella nya "Galloping" Äventyrsgolfen på Sandown Park Golf Centre.

 

Photo spotStart portar på äventyrsgolfen i england

Vinnande Jockey i tävlingenEntre till Galloping Mini Golf

Äventyrsgolf loop med hästtema