En tillbakablick på ett innehållsrikt 2022

En tillbakablick på ett innehållsrikt 2022

Vi ser stolt tillbaka på ett år fullt av minnesvärda händelser.

31 december, 2022

 

Vi ser stolt tillbaka på ett år, fullt av minnesvärda händelser.

 

Det har byggts 30 äventyrsgolfprojekt under året, med ännu fler service- och renoveringsprojekt, spridda över mer än 10 länder runt om i världen.

 

Vi har fortsatt att bygga våra klassiska filtbanor med stolthet i fabriken i Sverige, med ett hantverk och kunnande som sträcker sig ända tillbaka till 1930-talet och med det har vi också blivit klokare för varje år som passerat.

Leveranser av våra filtbanor i trä, med de kännetecknande gula sargskydden, har skickats till flera länder i Europa men även till andra kontinenter som Mellanöstern.

 

Våra huvudsakliga produktkategorier Äventyrsgolf och Minigolf har också fått sällskap av en helt ny produktgrupp, Quest Mission Rooms.

 

Men vi har också hunnit flytta vårt huvudkontor, lager och fabrik till en helt nybyggd anläggning i Örnsköldsvik.

 

Och under samma period, hösten 2022, öppnade vi också vårt första nöjescenter i samma stad. Namnet blev City Games och vid invigningen kunde man spela på en toppmodern bowlinganläggning och under våren 2023 kommer det att tillkännages en ny social aktivitet för alla besökare.

 

Vi på City Golf Europe är förväntansfulla över det kommande år 2023 och ser fram emot att dela det med alla våra kunder och följare, både i verkliga interaktioner och på sociala medier.

 

Gott Nytt År!