EAS 2011 i London är till ända

EAS 2011 i London är till ända

På årets Europe Attraction Show som arrangerades 26-29 september i London, England, deltog vi från City Golf Group i bås nummer 1000. Mässan som är den åttonde upplagan i en hittills ytterst lyckosam följd, och hade mer än 7000 besökare. Bara i bås nummer 1000 knöts hela 67 kontakter. I båset hade våra utsända Johnny, Gary och Mogens sällskap av en något spektakulär arbetskamrat – en pirat.

Mogens L. Lesch, vår tyske representant, säger följande: ”Första dagen var det fullt tryck i vårt bås, med något mindre dagen därpå. Det knöts riktigt bra kontakter med andra utställare och besökare, och på hela taget känns mässan i London som en stor succé för oss!”

Enligt teamet bakom EAS 2011 slogs nya rekord i antalet utställare, hela 336 stycken, på Olympia i London, England. Denna Europamässa förflyttas varje år till ett nytt land och ny stad, och nästa års upplaga är redan planerad – den hamnar i Berlin, Tyskland. Mässan 2012 går av stapeln 9-11 oktober, och med EAS’ ordförande Mats Wedins ord ”Berlin är den perfekta platsen för nästa års mässa” ser vi redan fram emot det!