City Golf Tour 2023 har fått sin vinnare!

City Golf Tour 2023 har fått sin vinnare!

Finaldagarna var spännande och utgången väldigt oviss, men i slutändan stod Ricard Lockner där som vinnare av City Golf Tour 2023!

12 september, 2023

 

Sedan 2021 har MOS-Alliansen, en samverkan mellan åtta svenska bangolfföreningar i Sverige, anordnat City Golf Tour. Det är Sveriges största bangolftour, med en chans att som slutgiltig vinnare ta hem ett stor check med prisumman på 80 000 SEK.

 

 

City Golf Europe har stått som stolt huvudsponsor för denna tour sedan den startades 2021 och är med detta högst bidragande till att världens bästa puttare kunnat tävla de senast åren om den högsta prispotten i svensk bangolfhistoria.

 

 


Touren har även vuxit under de tre år som den varit igång, och under finalhelgen var det spelare från 4 olika nationer som deltog, bland annat Patrick Riener och Tim Tally från USA.

 

 

 

Efter att sex deltävlingar avgjorts på sex olika MOS-anläggningar runtom i Sverige sedan slutet av april, var det nu dags för finalspel hos Askim BGK i Göteborg.

 

Finaldagarna var spännande och utgången väldigt oviss, men i slutändan stod Ricard Lockner där som vinnare av City Golf Tour 2023! Med den stora äran medföljer då också självklart den lika stora segerchecken. Med Hans Olofsson som ärofylld 2:a och hemmaspelaren Gunnar Bengtsson likaså som 3:a.

 

 

För att läsa mer om City Golf Tour och även följa MOS-Alliansens fina arbete med den, besök då gärna den officiella sidan här.

Vi på City Golf Europe ser fram emot 2024 och en ny spännande City Golf Tour!