City Golf Europe ute på turné. Italien avklarat - Nu välkomnar vi er till Tyskland & England!

City Golf Europe ute på turné. Italien avklarat - Nu välkomnar vi er till Tyskland & England!

City Golf Europe är On Tour! Just nu gör vi tre turnéstopp ute i Europa på våra redan byggda Äventyrsgolfanläggningar. Vi bjuder dit intresserade kunder och intresset är stort! Förra veckan besökte vi Union Lido utanför Venedig i Italien, den här veckan besöker vi Feriencamp Schloss Dankern i Tyskland och nästa vecka blir det Bristol Golf Center och Celtic Manor Resort i England som gästas av vår kundmötestripp. Vill du veta mer om hur du kan öka lönsamheten med våra eftertraktade banor? Anmäl dig till oss idag!

Förra veckans möte i Union Lido lockade 32 besökare. Det var representanter för flera av Italiens och Kroatiens största hotell-, camping- och lägenhetskedjor samt andra företag. City Golf Europe bjöd på lunch, middag och Äventyrsgolfspel på den vackra banan, men föreläste också om lönsamhet, kvalitet, låga underhållskostnader och hög spelglädje som kännetecknar banor från City Golf Europe.

Den 7 november besöker vi Feriencamp Schloss Dankern i Harem/Ems i nordvästra Tyskland och den 14 november besöker vi Bristol Golf Center i England. Den dagen serveras middagen på Celtic Manor Resort där vi också byggt Äventyrsgolf. Deltagarna får självklart chansen att spela på båda äventyrsgolfanläggningarna för att själva upptäcka den höga kvalitén och den unika designen. Är du intresserad av att delta? Kontakta Patrik Blomquist, vår Sälj- och Marknadschef, på patrik@citygolf.se