City Fun Park finns nu på femstjärnigt hotell i Dubai

City Fun Park finns nu på femstjärnigt hotell i Dubai

Jebel Ali Golf Resort & Spa är ett femstjärnigt och prisat hotell med exceptionella fritidsaktiviteter, generösa faciliteter och en privat strand på hela 800 meter. De kan erbjuda sina gäster en mästerskapsbana med nio hål, tio lyxiga spa, ridning, marina utflykter, flygningar samt ett dykcenter där man får lära sig dyka bland exotiska fiskar i Arabiska viken. Det är en ära för oss på City Golf har fått utöka deras redan så vackra anläggning med en fullskalig City Fun Park på arton hål.

Jebel Ali Golf Resort & Spa har en fantastisk utsikt över Arabiska viken och är ett populärt boende i världsklass för barnfamiljen. Hotellets område utgörs av hela 128 hektar som ramats in med lummiga trädgårdar, vattenfall, tempererade pooler och nu även en artonhålsbana från oss på City Golf. Banan är av typen City Fun Park och har ett flertal hinder, såsom loopar, kurvor, backar och höga hopp – en riktig utmaning för den svårighetstörstande! 

Lauren Cartwright, PR Chef vid hotellet, säger: ”Vi bjuder in både gäster och besökare på en runda. Det kostar endast AED 20, och här finns klubbor för både vuxna och barn liksom bollar i olika färger för alla smaker!” Kostnaden för att gå en runda motsvarar ungefär 40 svenska kronor, vilket är ett väldigt kramvänligt pris för plånboken. Utsikten man bjuds på här alldeles intill Arabiska viken är inte att klaga på heller, så att spela minigolf på Jebel Ali Golf Resort & Spa är minst sagt en fröjd för alla sinnen.

>> Läs mer om Jebel Ali Golf Resort & Spa på deras egen hemsida.

site.