Äventyrsgolf blir prisat! Ägarna av Trosa Parkgolf utsågs till årets nyföretagare 2015

Äventyrsgolf blir prisat! Ägarna av Trosa Parkgolf utsågs till årets nyföretagare 2015

Trosa Parkgolf har med sin Äventyrgolf från City Golf Europe mottagit priset som "Årets nyföretagare Trosa 2015". Vi på City Golf Europe gratulerar naturligtvis Monica Olsson och Tommy Andersson och gläder oss att det går bra för våra kunder! Av 90 nystartade företag 2014 lyckades Trosa Parkgolf hamna på topp. Anläggningen öppnades sista helgen i maj 2014, och lockade redan första säsongen 13 500 personer. Den ovanligt varma sommaren 2014 gjorde att många besöksnäringar tappade antal besökare. Därför tror Monica Olsson, delägare av Trosa Parkgolf, att sommaren 2015 kommer att kunna locka ännu fler Äventyrsgolfspelare. Dessutom öppnar anläggningen en månad tidigare i år än ifjol.

Förutom det som finns i nedanstående motivering, varför vann då Monica och Tommy detta pris?
- Det är en familjeaktivitet som alla kan vara med på. Jag tror att juryn och även våra besökare är imponerade av skicket på äventyrsgolfanläggningen och de gillar banans tema med Trosa kommuns sevärdheter, säger en stolt och glatt överraskad Monika.

- Andra nyföretagare har berömt oss och sagt att de uppskattar hur vi gått från tanke till start och att vi även sköter om anläggningen under vintern. Attraktionen hålls levande genom att vi smyckar platsen vid jul och påsk och sköter om den även när vi har stängt för säsongen, fortsätter Monica.

Alla som kör in i Trosa passerar Äventyrsgolfen och många gillar iden med miniatyrer av kända byggnader och sevärdheter i Trosa.

Motiveringen från Trosa kommun och Nyföretagarcentrum i Trosa:
För årets nyföretagare är resultatet viktigt och ett gott värdskap sätts alltid i fokus.

Företaget har skickligt utvecklats från scratch till full verksamhet och blir aldrig putt i dialogen med kommunen, entreprenörer eller leverantörer. De klarar av att hålla många bollar igång samtidigt och låter kunderna njuta av både flottfärd och rådhusklockor på platsen där gräset är grönare än utanför.

Vinnare är Trosa Parkgolf

Monica Olsson & Tommy Andersson

Läs mer om Trosa Parkgolf på www.trosaparkgolf.se

Enterprice Magazine har skrivit en artikel om Trosa Parkgolf, läs den här.