Angry Birds + Äventyrsgolf = SANT. Banorna invigda på Kanarieöarna

Angry Birds + Äventyrsgolf = SANT. Banorna invigda på Kanarieöarna

Holiday Club Resorts är alltid pigga på att erbjuda ett varierat utbud av fritidsaktiviteter och annat. De har hotell, spa, villor, lantliga stugor m.m. och erbjuder allt från skidåkning till solsemestrar. De senaste tillskotten till detta sortiment är Angry Birds Activity Park, som är ett kreativt samarbete mellan finska marknadsledarna Holiday Club, Rovio och Lappset.

Parken på Gran Canaria kommer inte bara att vända sig till lokalbefolkningen utan också till internationella resenärer. Detta kommer att öka och komplettera de nuvarande fritids erbjudanderna på södra delen av ön.

Calvin Lucock, VD för Holiday Club Canarias säger: "Vi är alla väldigt entusiastiska över det förestående öppnandet av Angry Birds Activity Park i kommunen Mogán. Den här satsningen kommer säkerligen tillföra ett värde till Puerto Rico och locka fler besökare till området. Förutom att vara en betydande turistattraktion, kommer det också locka lokalbefolkningen och skapa nya arbetstillfällen."

Samtliga Angry Birdsparker byggs av finska Lappset Group - en av de ledande producenterna av lekplats- och motionsutrustning i Europa. "För Lappset är investeringarna som görs av Holiday Club den största ordern hittills. I det här projekt kommer vi att verka som enda entreprenör, ända från planering till genomförande. Det bekräftar bolagets ledande position som leverantör av stora enheter", säger Tero Ylinenpää, vice VD för Lappset Group Ltd.

"City Golf Europe är stolta över att vara en del av detta Lappsetprojektet. Vi på City Golf gör design och konstruktion av en 12 håls Äventyrsgolfanläggning med en Angry Bird tema" , säger Peter Hoffman, VD för City Golf Europe AB. Han fortsätter: "Det här är det första projektet tillsammans med Lappset och vi är säkra på att det kommer att följas av andra nya gemensamma projekt".