9 hål City Budget till Dubai

9 hål City Budget till Dubai

Nu har vi sålt ännu en minggolfanläggning till Dubai. Denna gång är det en 9 håls City Budget till Ocean View Hotel, ett 4-stjärnigt hotel med utsikt över Persiska viken.

Ocean View Hotel ligger längs med Jumeirah Beach Residence i Dubai och har 338 rum och suiter, alla med havsutsikt. Hotellet har 5 restauranger och barer inklusive en Executive Lounge för de gäster som bor i suiterna. Här finns också pool, spa, gym, jacuzzi och bastu.

City Budget är anläggningen för dig som står i begrepp att starta en ny minigolfanläggning som komplement till en befintlig verksamhet, t.ex ett café eller en restaurang. City Budget är även ett mycket bra alternativ att komplettera en äldre anläggning med.


Våra City Budget minigolfbanor består av vår typiska gedigna konstruktion. Anläggningen kan givetvis kompletteras med Crazy Hinder eller byggas ut med banor ur det övriga City Golf-sortimentet. Banorna är prefabricerade i sektioner som är lätta att montera och kan därför enkelt flyttas inomhus när vintern kommer för att förlänga spelsäsongen.