12 håls Äventyrsgolf Kompakt-anläggning i Fredericia

12 håls Äventyrsgolf Kompakt-anläggning i Fredericia

Nu är den nya Äventyrsgolf Kompakt-anläggningen invigd mitt i Madsby lekpark i Fredericia, Danmark. Anläggningen har 12 hål och består, för att var exakt, av 9 hål Äventyrsgolf Kompakt och 3 hål Äventyrsgolf. This playground is a 75.000 square metres green oasis in the midst of Fredericia. The park is visited every year by about 350.000 guests and is therefore one of Denmark’s most popular tourist attractions.

Lekparken är ett 75 000 kvadratmeter grönt andningshål i Fredericias stadskärna. Parken besöks årligen av ca 350000 gäster och är därmed en av Danmarks mest besökta turistattraktioner. Parken ägs och drivs av Fredricia Kommun och har upp  till 30 medarbetare.

Lekaktiviteterna är tillgängliga året runt, och det är alltid fri tillgång til Madsby Lekpark. Under sommarhalvåret, är båtarna, madsbytåget, informationen, madsbykiosken, grillarna och Äventyrgrottan öppna och i drift varje dag.  De flesta vardagarna hålls här också gratis dockteaterföreställning. En av parkens store attraktioner är djuren; fåglar, kaniner, marsvin, jordekorrar, ekorrar, lanthöns, får ocoh mjölkkor. Dessutom finns här näsbjörnar, getter, hästar och lamadjur.

Sommaren 2014 besöks parken av en cirkus under flera veckor, med allt som däritll hör. Som ses på bilderna är elefanten en stor fan av minigolf då det är så skönt att gå på. Elefantens målsättning efter säsongen är att inte bara att vara världen största minigolfspelare men också den bästa!

>> Besök Madsby Lekparks egen hemsida