SĂŒdsee Djungelgolf - Tyskland

Adv-golf_Germany_Sudsee_Jungle-theme_wheelchair_small

SĂŒdsee Camp, Wietzendorf, Tyskland
Tema Djungel

En krokodil ligger och lurar i vassen, palmerna vajar i vinden och helt plötsligt upptÀcker du en gorilla i en trÀdkoja som har spanat in dig. Du smyger in i en grotta för att putta bollen ner i koppen och blir med ens uppmÀrksam pÄ att du inte Àr ensam. TvÄ stora, tjocka ormar har bosatt sig dÀr. Du springer ut och genast stÄr du öga mot öga med en stor elefant! Det hÀr var alldeles för spÀnnande - bÀst att koppla av med en glass i djungelkiosken en stund.

SĂ„ hĂ€r kan du uppleva en dag pĂ„ Djungelgolfbanan pĂ„ SĂŒdsee Camp, Tyskland. Äventyrsgolfbanan som byggdes vĂ„ren 2010 Ă€r en vacker bana i en spĂ€nnande förpackning. Palmer, vattendrag med fontĂ€ner, stenar och gĂ„ngvĂ€gar bildar ett inbjudande landskap. PĂ„ trĂ€- och stenbroar kan man ta sig mellan banorna och till en bana mĂ„ste man ta sig med hjĂ€lp av en repflotte i trĂ€ som flyter pĂ„ pontoner.

SĂŒdsee Camp Ă€r campingen utöver det vanliga. HĂ€r finns massor av aktiviteter och faciliteter. Det Ă€r en 5-stjĂ€rnig camping med flera restauranger, barer och affĂ€rer. HĂ€r Ă€r det alltid nĂ„got pĂ„ gĂ„ng för alla Ă„ldrar.

>> LĂ€s mer om SĂŒdsee Camp pĂ„ deras egen hemsida

Krokodil under Djungelkiosken vid ÄventyrsgolfenFlotte för transport till ett av ÄventyrsgolfhĂ„lenEntrĂ©skylt till Äventyrsgolfbanan