News

Nyheter

Missa inte bussen! Boka vårens service av Äventyrsgolf & City Smart Golf
måndag, februari 2, 2015 - 14:56

Servicebussarna har fastlagda rutter i år!

En välskött och välvårdad Äventysgolf- eller City Smart Golfanläggninga är både attraktiv och hållbar i längden. Boka in ett ansiktslyft senast den 1 mars för din anläggning inför säsongen 2015.

För att få vårt förmånliga pris (se rutan nedan till höger) måste du se till att inte missa servicebussen vi skickar ut på Sverigeturné. Vi börjar i söder vecka 11 och kör norrut. Kontakta oss senast den 1 mars för att inte missa din chans till en fräsch anläggning säsongen 2015.

Vårt engagemang sträcker sig längre än till att bara leverera högklassiga äventyrsgolfanläggningar. Alla produkter behöver omtanke och kärlek - även golfbanor från City Golf Europe AB.
Vi kan erbjuda ett antal olika eftermarknadstjänster som gör att din bana känns som ny igen. Vi ser över hålkoppar, spelinstruktioner, flaggor, flaggstänger samt maskinell uppborstning av konstgräs och påfyllnad av ny dressand med mera. Vid större reparationer och projekt kan vi behöva återkomma vid en annan tidpunkt.

 

"Vi är extremt nöjda med Äventyrsgolfbanan och dess kvalitet"
torsdag, december 11, 2014 - 11:11

"Jag vill tacka så mycket för det utomordentligt bra arbete som ni utfört de senaste veckorna. Vi är extremt nöjda med Äventyrsgolfbanan och kvaliteten på bygget och utrustningen. Andre (City Golf Europes förman på bygget) och hans gäng har varit mycket artiga, hjälpsamma och mest av allt, mycket aktiva. Vänligen vidarebefordra vårt tack till honom. Vi rekommenderar starkt er service till andra", säger Gerrol Jalving på Tellfords kommun i England.

På en höjd i den lummiga stadsparken i Tellford ligger en 12-håls Äventyrsgolfbana, byggd av City Golf Europe i slutet av 2013 och inledningen av 2014.

Äventyrsgolf på Skellefteå Camping med sport och djur
torsdag, december 11, 2014 - 07:57

Äventyrsgolf med 12 hål byggdes sommaren 2014 på Skellefteå Camping. Här möter besökarna allt ifrån en huggorm, en älg, en grotta med Finnforsrövarna (rövare som på 1500-talet härjade i Skellefteåtrakten) målade inne i grottan, en stor Västerbotten ost i målat rostfritt stål, målning av gruva, en curlingplan, en hockeyrink med mål, en slalombacke, samt en modell av Lejonströmsbron.

>> Läs mer på Skellefteå Campings hemsida

>> Tidningen Norran skriver kort om Äventyrsgolfen och visar fler bilder

Intressanta samtal kring Äventyrsgolf på "City Golf On Tour" i Lechbruck
måndag, november 3, 2014 - 12:08

Torsdagen den 30 oktober anordnade vi ett möte på en av våra mest nybyggda Äventyrsgolfanläggningar. Vi kallar det City Golf on Tour. 8 deltagare från olika branscher i Tyskland deltog i intressanta diskussioner. Våra tyska återförsäljare beskrev hur snabbt man kan börja tjäna pengar på Äventyrsgolf och besökarna fick möjlighet att provspela Äventyrsgolfanläggningen. Lechbrucks egen borgmästare, Mr Angl, talade också. Han lovordade både City Golf Europe och banorna.

Flottarens Äventyrsgolf bevisar enorm succe! 10000 besökare på två månader!
måndag, oktober 20, 2014 - 14:02

Över 10 000 besökare till den nya Äventyrsgolfanläggningen i Lechbruck redan efter bara 2 månader.

Artikel i tysk tidning:

>> Klicka här för att läsa (Svensk översättning på sidan 2)

Minigolf i norra Egypten
tisdag, september 9, 2014 - 12:04

City Golf Europes återförsäljare i Egypten har nyligen installerat ännu fler banor i sitt hemland. Den här gången är det 9 st. City Budget hål. Det är Ideal Village for the Diplomats vid Egyptens norra kust som beställt dem. Platsen ligger nära Marsa Matrouh City som ligger 126 km från Alexandria.

Nu vidgar vi vyerna och bygger utanför Europa igen, denna gång i Australien
fredag, augusti 22, 2014 - 13:27

Just nu pågår bygget av City Golf Europes första Äventyrsgolfanläggning i Australien. Det blir 18 hål som byggs i Gordon utanför Sydney. Banan får ett naturtema med 2 vackra vattendrag.

Kunden är Foster Richards Pty Ltd. Hälften av banan byggs i ett mycket känsligt skogsområde där vi får ta yttersta hänsyn till känsliga träd och rötter.

Mycket nöjd ägare av ny City Smart Golf fick många besökare i sommar
torsdag, augusti 14, 2014 - 12:07

Den nya City Smart Golf-anläggningen i Madsby lekpark i Fredericia i Danmark har varit en succe. Banan, som egentligen består av 9 st City Smart Golf hål och 3 stycken Äventysgolfhål, ligger i den 75 000 kvadratmeter stora lekparken. Det är ett grönt andningshål i Fredericias stadskärna. Parken besöks årligen af ca 350 000 gäster och är därmed en av Danmarks mest besökta turistattraktioner.

Ägaren till golfanläggningen är mycket nöjd och säger att han haft många besökare.

Här kommer några bilder.

Äventyrsgolf i medierna igen
måndag, augusti 4, 2014 - 13:53

Nu har Äventyrsgolf från City Golf Europe uppmärksammats i medier igen. Denna gång är det i Trosas lokala nättidning.

Monica Olsson berättar om varför de köpte Äventyrsgolf och hur det fungerar för dem.

>> Läs artikeln här.

Upplevelsepark – nu även med äventyrsgolf
måndag, juni 23, 2014 - 15:37

Upplevelseparken Egidi-Buckel i natursköna Bayerischen Wald har nu utökats med en äventyrsgolfbana. Den nya golfbanan ”Bayerwald-Abenteuergolf” smälter in i omgivningen på ett fantastiskt sätt, med naturliga spelkänsla och en lokal touch med inslag av djur från de bayerska skogarna och andra lokala attraktioner.

Företags- och kändisgolfen MPC Stjärngolf på Veckefjärdens GC - med chans att vinna minigolfbana
onsdag, juni 18, 2014 - 16:26

Vi tackar Veckefjärdens GC för ett lyckat värdskap tisdagen den 17 juni 2014, då MPC Stjärngolf arrangerade en av sina deltävlingar i Sverige på golfbanan i Örnsköldsvik. En kall och blåsig dag till trots så var dagen en lyckträff.

City Golf Europe sponsrade med en minigolfbana av modellen "City Budget". Göran Andersson, som representerar Veckefjärdens GC, var den av spelarna som lyckades bäst på minigolfbanan och därför vann den.

Vi söker: Två Projekt-/Arbetsledare (ingenjörer) med Europa som arbetsfält
måndag, juni 16, 2014 - 10:43

Ni kommer att arbeta självständigt med såväl planering som projektgenomförande ute på fältet (främst Europa). Er bakgrund är som ingenjör inom anläggning eller bygg och med erfarenhet av kalkyl, planering, genomförande och uppföljning av projekt. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt, tyska ett plus liksom erfarenhet av CAD.

Euroform blir vår nya återförsäljare i Italien
måndag, juni 16, 2014 - 10:14

Det är med stor glädje vi på City Golf Europe välkomnar Euroform w som vår nya återförsäljare i Italien.

- City Golf Europe, den ledande tillverkaren av Äventyrsgolf och minigolf i Europa, har det ideala komplementet till Euroform w´s utomhus lek- & fitness produkter. Variationen av produkter, från minigolf och City Smart golf till Äventyrsgolf, innebär en lönsam affär för köparna och garanterar upprepade besök till deras anläggningar. Produkterna har hög kvalitet, lång livslängd och kan användas av personer med olika kunskapsnivåer och även för personer med funktionshinder. Vi ser en stor potential  på den italienska marknaden med enorma möjligheter framför allt inom turistbranschen, säger Euroforms VD, Bernhard Winkler.

Sveriges Radio intervjuar vår Äventyrsgolfkund i Norrköping
söndag, juni 15, 2014 - 17:36

Sveriges Radio har intervjuat ägarna av den nya Äventyrsgolfen i Norrköping.

>> Lyssna på intervjun här

Från raka filtbanor till böljande Äventyrsgolf - Grisslehamns Marina har ny attraktion.
söndag, juni 15, 2014 - 16:51

Nu har City Golf Europe AB färdigställt bygget av 18 hål Äventyrsgolf på samma plats där det tidigare fanns gamla, raka filtbanor. De gamla banorna byggdes av City Golf Europe för ca 12 år sedan. Det var den tidens Äventyrsgolf. Utvecklingen går framåt!

"Det blev väldans fint och bra med dom nya banorna. Alla är jätte nöjda, både gäster och vi", säger Fredrik på Grisslehamns Marina.

Äventyrsgolf på europatouren
torsdag, juni 12, 2014 - 10:01

Himmerland Golf & Spa Resort på Jylland i Danmark är ett attraktivt resmål för många internationella golfspelare. Nu tar Himmerland ytterligare ett steg i sin utveckling. I juni började City Golf Europe att bygga en spektakulär 9 håls Äventyrsgolf åt Himmerland.

Ägaren Lars Larsen fick idén när han besökte Celtic Manor Resort i Wales där City Golf Europe tidigare byggt en Äventyrsgolfanläggning. Äventyrsgolfbanan öppnar i samband med europatourtävlingen den 14 augusti.

>> Läs mer om Himmerland Golf & Spa Resort här.

Sidor

BESÖK VÅR
WEBSHOP

KONTAKTA OSS
FÖR MER
INFORMATION
Tel: 0660 - 513 00
Epost: info@citygolf.se