Äventyrsgolf Kompakt

City Smart Golf på Madsby Legepark. Design och produktion: City Golf Europe AB

Madsby Legepark, Danmark

Adventure Golf Kompakt anläggningen i Madsby lekpark i Fredericia i Danmark har varit en succe. Banan, som egentligen består av 9 st Adventure Golf Kompakt hål och 3 stycken Äventysgolfhål, ligger i den 75 000 kvadratmeter stora parken. Ägaren till golfanläggningen är mycket nöjd och säger att han haft många besökare.

Madsby Legepark är ett grönt andningshål i Fredericias stadskärna. Parken besöks årligen af ca 350 000 gäster och är därmed en av Danmarks mest besökta turistattraktioner. Parken ägs och drivs av Fredricia Kommun och har cirka 30 medarbetare.

Lekaktiviteterna är tillgängliga året runt, och det är alltid fri tillgång til Madsby Lekpark. Under sommarhalvåret, är båtarna, madsbytåget, informationen, madsbykiosken, grillarna och Äventyrgrottan öppna och i drift varje dag. De flesta vardagarna hålls här också gratis dockteaterföreställning. En av parkens stora attraktioner är djuren; fåglar, kaniner, marsvin, jordekorrar, ekorrar, lanthöns, får ocoh mjölkkor. Dessutom finns här näsbjörnar, getter, hästar och lamadjur.

Sommaren 2014 besöktes parken av en cirkus under flera veckor, med allt som däritll hör. Som ses på bilderna är elefanten en stor fan av minigolf då det är så skönt att gå på. Elefantens målsättning efter säsongen var att inte bara att vara världen största minigolfspelare men också den bästa!

>> Besök Madsby Lekparks egen hemsida

City Smart Golf. City Golf Europe AB City Smart Golf från City Golf Europe AB City Smart Golf byggd av City Golf Europe AB